Alt til dyrene

bf33

Gratis lagerfoto af dagslys, fisker, fiskeri

Har din hund og kat alt det, de skal bruge? Se lige inde på Canem.dk. Legetøjet bliver kedeligt, og hundekurven bider hunden tit i, så siderne går i stykker. Det kunne godt være, man skulle gå tingene igennem og se, hvad der er behov for af nyt.

Bernese Mountain Dog, Hunde, Tabby, Stribet, Kat

Kun det bedste

For de fleste i dag er hunden og katten hver især vigtige medlemmer af husholdningen, og kun det bedste er godt nok til dem. Det er ligesom med børnene, hvor man, allerede inden man får dem, har læst bøger om, hvad man skal gøre for at gøre alt på den bedst tænkelige måde. Der er ikke længere noget, som er overladt til tilfældigheder. Hvor mange hunde og katte før levede af madrester, leverpostejsmadder og vilkårligt foder fra købmanden, gør mange dyreejere i dag det, at de vælger en serie af foder, som de så følger. På den måde får hunden eller katten præcis det, som den har behov for på det stadie i livet, som den befinder sig på. 

Har man en kat, som er en del alene hjemme i hverdagene, vil den med sikkerhed sætte pris på en kattelem, så den kan gå ud, når den har lyst til det. Hvad, mange hundeejere ikke er klar over, er, at man ligeledes kan få en hundelem. Så kan hunden lufte sig selv. Dette fungerer naturligvis bedst med en hundegård eller en indhegnet have, så der er styr på, hvor langt væk hunden kan gå, når den går ud. I den ideelle verden er man som hundeejer selvfølgelig til stede, så man kan gå tur med hunden, men ser virkeligheden sådan ud, at man har lange arbejdsdage og nogle gange uforudsigelige arbejdstider, kan dette være en del af løsningen. 

Vil man virkelig forkæle sig selv og hunden, kunne man arrangere en heldagstur, hvor man bruger naturen til at få koblet lidt af. Det vil de fleste hunde elske. Det kunne være, man skulle tage sit fiskeudstyr med på tur sammen med den firbenede og tage sig en hyggedag med masser af frisk luft. Det bedste ville være at finde et sted, hvor man er lidt alene, og hvor man kan lade hunden gå løs uden snor. 

Bernese Mountain Dog, Berner, Hunde, Strand, Ocean

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *