Retrolamper til en spændende indretning

bf33

Vil du gerne have en unik og samtidig moderne indretning i dit hjem, så er det måske en god ide at kigge på retrolamper. Når du indretter dig med lamper af ældre dato, har hu nemlig en god mulighed for at lave netop den vinkel på din indretning, som gør at du kan skille dig ud i måden, du bor på. Retrolamper kan skabe en manglende stemning eller drage nogle klare paralleller til tidligere tiders indretning. Det handler om at være modig, samtidig med at man skal have sig selv med, i valget at sin kommende retrolampe.

Den perfekte lampe

Måske har du en særlig stil eller vibe, som du gerne vil have skal være gennemgående i indretningen af dit hjem. På det sidste har paralleller til 1950er og 60erne være meget moderne i indretningen og de danske møbelklassikere har fået en opblomstring igen. Vil du gerne have at din indretning skal afspejle og lede tankerne hen på en mere tjekket tidsperiode, så er retrolamper måske noget for dig. Led efter en eller flere lamper, som taler til dig både i form og farve. Lamper som fungerer godt i din indretning og som ikke mindst giver et godt lys.

Gør ikke dit hjem til et museum

Det er vigtigt at finde en god balance i valget af lækre genbrugsfund og møbler, som drager paralleller tilbage i tiden. Det er ikke ønskværdigt, at ens indretning mere minder om et museums besøg, end et nutidigt moderne hjem. Derfor er det en god ide at vælge en god blanding af klassikere og nye indretningskomponenter, som taler godt sammen og komplimenterer hinanden. Det er vigtigt at ens hjem bliver noget nutidigt, som vækker de rigtige følelser i dig. samtidig kan det sagtens afspejle en specifik designperiode og hente inspiration der fra – så længe at du ikke lader det tage overhånd.

Brug komplimenterende farver i din indretning

Når du skal indrette dit hjem med nyt og gammelt, så kan det være en god ide at bruge farver. Det kan for eksempel gøres ved at male de forskellige rum i ens bolig. Men gamle møbler og lamper kan med fordel også engang i mellem males og komme til at give et nyt og spændende udtryk til ens indretning. Gamle PH lamper er for eksempel velegnede til at spraymale og give nyt liv. Skift den gamle ledning ud med en ny og oplev, at en gammel lampe kan få og give helt nyt liv.

Mere om fede retrolamper

Det er altid en god ide at søge inspiration og nye ideer til ens indretning. Det kan for eksempel gøres ved at følge boligbloggere på instagram, læse boligmagasiner eller ved at følge med i udvalget af varer hos forskellige forhandlere af retrolamper – klik her og se et bredt udvalg af fede retrolamper. Hvis du gerne vil gøre det selv, kan du også gå på jagt i gamle gemmer eller på forskellige loppemarkeder. Her vil du med sikkerhed finde gode restaureringsværdige lamper og møbler, som kan gøre din indretning helt unik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *