Herreure og ure til kvinder

bf33

Selvom der stadig langt hen af vejen er stor forskel på mænd og kvinder, så er grænserne mange steder flydende. Især når det kommer til sko, tøj og accessories. En pige kan lige så vel gå i jeans, t-shirts og sneakers, som en fyr og en fyr kan lige så vel gå med diverse smykker og bruge make-up som en pige. Det gør samtidig også, at det i mange tilfælde kan være svært at kende forskel på, hvad der er til mænd og hvad der er til kvinder. For tager man fx et herreur, så ser man at mange kvinder går med herreursmodeller, blot i mindre størrelser, det såkaldte boyfriend watch, da dette er en del af en stilart.

Samt det er moderne lige nu for både mænd og kvinder at have ure med læderrem. Et ur til kvinder skal ikke nødvendigvis være lille og feminint, men må godt være lige så prangende som et herreur. Det gør altså at man kan finde mange fede ure til kvinder og mænd for den sags skyld. For når grænserne bliver flydende, så bliver udvalget også større. Det giver en mulighed for at vælge lige det man vil have lyst til, da man ikke skal holde sig indenfor nogle rammer eller stereotype kasser. Ingen ville alligevel ligge mærke til det, da både mænd og kvinder kan bærer både store og små ure i alle stilarter, lige så vel som de kan bære armbånd og have huller i ørerne.

Der er et herreur til alle typer

Tager man udgangspunkt i herreure, så kan de både være for dem, der gerne vil vise sig frem, men de kan også være meget nedtonede. Et herreur kan ligeså vel som et kvinde ur have sten og diamenter i udsmykningen. For nogle så må det hele godt være lidt bling bling og altså også uret. Andre de søger efter et praktisk ur, som skal kunne holde til noget og måske være vandtæt, samt have en funktion til at lyse i mørket. Derudover kan der også være dem, som gerne vil udtrykke noget klassik med et ur, der har en dyr lederrem, eller hvor det handler lige så meget om, hvilket mærke det er, som hvordan det ser ud.

Man kan altså som mand bruge et ur til at udtrykke mange ting og sige meget om, hvem man er, blot ud fra ens ur. Der er også dem, som lige netop vil bruge uret til at sige noget bevidst, ved for eksempel at have to ure, et på hver arm, fordi hvis man kan, så skal man da have to og ikke nøjes med et. Lige gyldigt hvilken type man er, så skal der altså nok være et armbåndsur til en. Samt man kan bruge det til at skabe lige det udtryk man ønsker. For et ur siger mere end man måske lige går og tror, om hvilken type man er. Det afspejler både stil og status, samt hvad man ellers går op i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *