Sådan bliver du klar til vinter med stil

bf33

Sommeren er ved at være slut. Det er blevet tid til at gøre sig klar til efterår og vinter. Temperaturen er allerede begyndt at dale. Samtidig er dagene begyndt at blive mørkere. Der er ingen vej udenom. Også i år bliver det vinter i Danmark. Og som vi alle ved, kan vinterhalvåret være både frygteligt koldt og mørkt. Derfor gælder det om allerede nu at have vintertøj og –pleje klar. Her får du tre tips til at blive klar til vinter med stil.

Lækkert fodtøj

Det første, du skal sikre dig, er at have fodtøjet i orden. Med våde fødder risikerer du at blive forkølet. Det er heller ikke noget mere utjekket end at møde op på arbejde med våde, ildelugtende sokker. Så gør dig selv – og dine kollegaer – den tjeneste at investere i lækre vinterstøvler. For at finde det rigtige par, gælder det om at gøre dine behov klart. Vinteren i Danmark kan byde på både sne, slud og regn.
Derfor er det vigtigt at vælge fodtøj, der kan klare at blive vådt. Meget afhænger dog af, hvor mange timer du bruger udenfor. Har du et aktivt job, gælder det om at vælge gode, rubuste vinterstøvler. Bruger du derimod det meste af dagen inde, kan du måske nøjes med et par mere diskrete støvler? Hvad end du vælger, så gå efter et par, der kan holde hele vinteren.

Hold varmen

Til et par gode støvler hører også en god jakke. Igen kan du undgå mange fejlkøb ved at gøre dig dit behov klart. Skal jakken bare holde dig varm på vej fra bussen til kontoret? Eller skal du kunne færdes udenfor hele dagen?
Er det første tilfældet, kan du måske nøjes med en lettere jakke. Er du derimod udenfor meget af dagen – eller i din fritid – har du brug for en tyk, forret jakke. Da den danske vinter ofte er meget regnfuld, er det vigtigt at vælge en regntæt jakke. Husk også et halstørklæde, et par handsker og en hue eller et pandebånd. Så slipper du for at bruge vinteren med ondt i halsen og feber.

Personlige pleje i den mørke tid

Den personlige pleje er særlig vigtig i den mørke tid. Det gælder især ansigtet og hænderne, der er udsat for den kolde luft. For at beskytte huden skal du sørge for at få en masse fugt. Det gælder både, hvis du er en mand eller en kvinde. Tør, skallende hud og sprukne læber giver ikke ligefrem en professionel fremtoning.
Har du tendens til tørre læber, bør du også huske en god fugtgivende læbepomad. Som kvinder kan det være en god idé med en læbepomad med lidt farve. Det giver lidt liv til ansigtet. Som mand kan du vælge en gennemsigtig variant. Som mand kan du også skære den personlige pleje ned til et minimum, f.eks. en velduftende aftershave eller parfume. Vinterhalvåret er for nogle også forbundet med flere smerter, for eksempel ledsmerter. For nogle kan cannabisolie være en god løsning i denne forbindelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *