Smarte hjælpemidler til ældre borgere, som vil have en lettere hverdag

bf33

Når man bliver ældre, så begynder kroppen at knirke lidt. Det er naturens gang, og der er ikke meget, som man kan gøre ved det.
Men kunne det ikke være rart, hvis man i det mindste kunne få det lidt mere behageligt i sin hverdag? Der er der i dag rigtigt mange muligheder for! Vores teknologier er blevet bedre, og der er kommet flere og flere muligheder for at opnå mere velvære i hverdagen. Nedenfor kan du finde tre forskellige bud på hjælpemidler til dette – vil du have flere? Så klik ind på Hok og læs videre.

Varmepuden til at lindre muskelsmerter

Led og muskler begynder gerne at blive lidt ømme, når man når op i alderen. Nogle gange kræver det en massør, en fysioterapeut og en masse piller at kommer igennem – men varmepuden er efterhånden blevet taget meget effektivt i brug.
For varmepuden er simpel – den overfører bare varmen til dine led. Samtidig kommer flere af modellerne med fyld i, som kan være lidt som at få en massage, der aldrig ender og har den helt rigtige varme.
Og varmepuder kommer i alverdens former, størrelser og med forskelligt fyld i! Det gør altså, at der er mange forskellige muligheder for at finde den rigtige varmepude som senior. Du kan finde mere om varmepuder på www.hok.dk/varmepude/.

Gribestangen til brusekabinen

Når man som senior står ude i badet, så kan benene nogle gange godt begynde at vakle, og vi har alle hørt skrækhistorierne om folk, der falder i badet og ikke kan komme op.
Med en gribestang, som hænger på væggen ude i kabinen, så har du altid noget at gribe fat i, når du har brug for det. Disse stænger kan være utroligt rare at have først og fremmest som sikkerhedsforanstaltning. Så ved man nemlig, at man ikke lige falder.
Men samtidig bliver det også populært at have en taburet eller en stol i badet. Disse er dog ikke altid lige let at komme op af. Så i stedet for at sidde behageligt og have svært ved at rejse sig, så kan du få det bedste af begge verdener med en vægmonteret stang, der tillader, at du let og elegant løfter dig selv op!

Indkøbstrolleyen gør dine indkøb smartere end før

Det at skulle løfte tunge bæreposer fyldt med mælk, krydderier og grøntsager hjem fra den lokale købmand kan være utroligt hårdt.
Så i stedet for at bære dem sådan, så kan du have dem i din indkøbstrolley. Indkøbstrolleyen er egentligt bare en stor og stærk bærepose sat på hjul. Der sidder her en taske, som kan åbnes og lukkes, hvor du sikkert og bekvemt kan lægge dine dagligvarer i.
Når man så skal hjem fra købmanden, så behøver man her ikke at løfte poserne og skifte hånd en gang imellem. I stedet kan man, meget lettere endda, trække trolleyen bagved sig selv. Det er den perfekte måde, hvorpå en ældre borger kan begynde at få handlet mere ind selv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *