Disse ting skal du opleve i Berlin

bf33

Berlin er et godt sted at tage hen, hvis man trænger til et pusterum fra livet i Danmark, men ikke ønsker at komme så langt væk hjemmefra. Men Berlin er nok ikke stedet man skal tage hen, hvis man ønsker at kunne dase ved poolen og blive dejlig lækkerbrun. Men Berlin byder på så meget andet. Man kan vælge at køre til Berlin, men da det ligger et godt stykke væk fra grænsen, anbefales det at man bestiller en flybillet til Berlin i stedet. Med en flybillet i lommen, kommer du en del hurtigere frem end i bil, og det er ikke noget problem at finde en relativt billig flybillet på nettet. Man skal bare bruge en af de mange hjemmesider, som hjælper en med at finde den billigste billet, som samtidig passer til ens krav.

Se fantastiske seværdigheder i Berlin

Når man kommer til Berlin, er det som sagt ikke for at være på daseferie. Man skal ned og opleve noget, man skal ned og se noget. I Berlin findes der rigtig mange spændene ting som man kan se på. Et af de mest berømte steder man kan besøge, må siges at være Brandenburger Tor. Brandenburger Tor er den sidste af de 18 byporte i Berlin, og markerer derved den delte by. Byporten er nok specielt kendt for den forhenværende præsident for USA, Ronald Reagans tale fra 1987, som han jo holdte foran Brandenburger Tor. Når man kommer hen til Brandenburger Tor, vil man se hvor fantastisk stor den er, og man kan ikke undgå at blive overvældet af den majestætiske fremtoning. Et syn man ikke børe snyde sig selv for.

Berlin er også hjemsted for en masse forskellige museer, som alle har hver deres ting at byde på. Dem bør man naturligvis undersøge hjemmefra, så man ikke kommer til at snyde sig selv for lige præcis det museum, som man rigtig gerne ville se.

Berlins natteliv

Endnu en af de ting, som Berlin må siges at være kendt for, er dets vilde natteliv. Unge mennesker flokkes fra hele Europa til den tyske hovedstad, som er hjemsted for en masse forskellige natklubber. I Berlin er der natklubber for enhver smag. Der er natklubber der spiller stille og rolig house, ligesom der også er nogle der kan gå fuldstændig amok i tekno. Hvis man som unge mennesker ønsker at komme ned og opleve disse fester, anbefales det også at man kommer ned i nogle ekstra dage, så man virkelig kan eksperimentere i de mange forskellige fester der bliver holdt rundt omkring i byen. Man behøver ikke engang planlægge hjemmefra, hvor man tager hen i byen. Man kan simpelthen bare vandre rundt i gaderne, og så kan man ikke undgå at støde på noget vild fest.

Berlin er altså en by der appellerer til mange forskellige mennesker. Både dem der vil opleve en fantastisk kulturel by, og dem som bare gerne vil ned og gå lidt amok men en masse andre søde og unge mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *