Lån og betal og lån og betal

bf33

Hiv dig selv op

Der er mange der ikke vil låne penge, og hvorfor er det egentlig sådan? Er det stolthed? Er det frygt for, at blive fanget i en fælde man ikke kan komme ud af? Hvad er det helt præcis, der driver frygten for at låne? Det er noget, eksperter i økonomi, psykologi og sociologi har prøvet at undersøge længe. Hvilke forskelle er der egentlig helt præcis på de samfund, hvoraf en stor del af befolkningen tit og ofte tager lån i forhold til de samfund, hvor befolkningen næsten aldrig tager lån? Og er der nogen negative konsekvenser til det eller er der kun positive aspekter? Der er ingen der kender det definitive svar, og den dag i dag diskuterer økonomer og lignende den dag ud, og dag ind. Men her fremføres en ide, som faktisk overhovedet ikke burde være særlig kontroversiel på nogen måde i det danske samfund, for vi er i høj grad et lånesamfund – der er simpelthen intet galt med at låne og låne og låne. Og nu skal du høre, præcis hvorfor det er, jeg mener dette.

Have sit på det tørre

At have sit på det tørre betyder, at man har det godt. Man er komfortabel, eller måske velhavende (det bruges oftest i forhold til penge, hvor mange penge man har og så videre). Det er gennem lån, mener jeg, at man kan have sit på det tørre uden at skulle være multimilliardær eller lignende. Det betyder ikke, at du skal ud og låne millioner lige nu, men hvis du låner penge og altid betaler tilbage så snart som muligt, så er der altså intet problem med det. Grunden til lån har det stigma det har er, at det er en gammel historie om folk, der låner flere penge end de kan betale tilbage og så er de pludselig fanget i en fælde, de ikke kan komme ud af. Og mens det selvfølgelig er et stort problem, både for individet og samfundet, så er det altså også en helt undgåelig situation, hvis man blot sørger for, at holde styr på sin egen økonomi når man tager lån

Hold styr på dig selv

Hvis du har et job som du er god til og ikke er bange for at blive fyret fra, så er der altså intet galt med at tage et lån hvis du har brug for det. Dette er også noget økonomer og eksperter på feltet siger, så det er ikke en eller anden sær holdning. Det er meget udbredt at låne, det er bare ikke noget folk snakker om, hvilket også er kendetegnende ved vores individualistiske lille hyggelige danske samfund. Men der er rigtig mange som tager forbrugslån og betaler dem tilbage uden problemer, grunden til du ikke kender til dem er, at ingen jubler, når tingene går godt, for tingene går jo godt så ofte at vi ikke ville høre andet end jubel hvis det var. Hvis du er interesseret i forbrugs lån klik her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *