Den perfekte mandemandetur

bf33

Når man endelig kan få fred fra damerne, skal der rigtigt hygges. En mandetur med drengene er altid sjov, uanset hvad man laver. En ægte mandemandetur er, når man finder ud af, hvem der er bedst. Hvem kan fange flest fisk? Hvem er stærkest? Og hvem rammer bedst med et paintballgevær? Mænd er et konkurrencedyr, og sådan vil det nok altid være. 

Udflugt

 

Hav altid grejet i orden

Når man skal på tur med drengene, må man ikke gå ned på udstyr. Det er udstyret, der ofte gør, at man har en chance for at vinde konkurrencen mellem drengene. Hvis I f.eks. skal på fisketur, og konkurrerer om, hvem der kan fange flest fisk, ville det være en hel del nemmere at vinde, hvis man vidste, hvor fiskene var. Med Deeper Fishfinder vil du altid være et skridt foran. Dette er en app, der kan fortælle, hvor fiskene er, og hvor dybt de ligger i vandet. Med det helt rigtige grej er du derfor sikker på at få sejren i hus.
At have grejet i orden er ikke kun fedt på mandeturen, det er også fedt i hjemmet. Hvis du f.eks. bor med din kæreste, kan hjemmet hurtigt blive fyldt op med små nips og andre pynteting. Det er derfor vigtigt at holde fast i de ting, du elsker og brænder for. Vil du have det endnu større fjernsyn? Eller kunne du godt tænke dig en ny og bedre grill? Så køb det. 

Den perfekte udflugt

Den perfekte udflugt med drengene kan være mange ting, og ofte handler det mest bare om at bruge noget tid sammen. Hverdagen kan hurtigt komme til at gå op i arbejde, aftensmad og vasketøj, og det er derfor vigtigt at sætte tid af til drengene.
Men når I endelig har tid til at tage en hel dag eller weekend ud af kalenderen, så skal den også have fuld gas. 

Hvilke slags udflugter kunne I tage på?

  • Fisketur
  • Overlevelsestur i skoven (selvfølgelig med et supermarked tæt på)
  • Nak og æd-inspireret tur (Kun for de hardcore)
  • Cykeltur i den danske natur
  • Fodboldkamp
  • Sommerhustur

Venner

Øl med vennerne

Selvom at det kan være sjovt lige at prøve lidt grænser af og lige at stikke lidt til hinanden for at se, hvem der kan klare presset, så handler det jo i virkeligheden om, at man nyder hinandens selskab. Alle har brug for venner, og ofte behøver der derfor ikke at blive arrangeret en stor tur eller en lang udflugt for, at man får dette behov opfyldt. En øl med vennerne i ny og næ er alt, hvad man skal bruge. Det bedste er at have nogle at snakke og grine med, og selvfølgelig også nogle som man kan komme til, hvis man har brug for hjælp. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *