Få Gode Råd Til Forskellige Interessante Pengegaver

bf33

Det er en udbredt problematik, at man tit modtager en ufuldstændig ønskeseddel og er i dybe fortvivlelse over, hvad du skal enten give din far, konfirmanden, bryllupsparret eller måske fødselaren. Tit er det en nem gave at vælge penge, når man skal til konfirmation, bryllup, fødselsdag eller i anledning af noget helt andet. Umiddelbart kan det måske lyde en smule trist bare at give penge, men faktisk er der flere forskellige og sjove måder, det kan gives på. Derved vil hovedpersonen ikke bare værdsætte pengene og synes det er en lidt småkedelig gave – de vil også blive glade for det kreative indspark ift. det kreative islæt i indpakningen og præsentationen af gaven. Dette vil derfor skabe glæde hos den pågældende. Hvis dette lyder interessant, kan der findes inspiration til pengegaven hos www.gaveraad.dk.

Pengegaver hitter til konfirmationer

En af de begivenheder om året, der hitter allermest, når det kommer til pengegaver, er ved diverse konfirmationer. Derfor er det relevant at se lidt nærmere på, hvordan pengegaverne til konfirmationerne kan gøres lidt mere spændende og kreative. Selvom du måske ikke skal til konfirmation, er de kreative ideer selvfølgelig noget, du kan bruge til alle slags gaver og begivenheder. En sjov klassiker inden for pengegaver, er det såkaldte pengetræ. Kød en plante eller et lille minitræ og veksl din pengegave til halvtredskronesedler og hæng dem på træet som formet som sommerfugle. Der kan også klippet en lille gren af et træ, hvor så pengene kan penge på grenen i stedet. Hvis du er endnu mere kreativ og frisk på en udfordring selv, kan du selv lave et træ af ståltråd og derefter hænge pengene på i mønter. Det skal derfor være mindre mønter, der har hul i. Det ser mere flot ud og ser mere voluminøst ud.

En helt anden måde at give penge på, kunne være at give dem i en pung. Derefter kan pungen blive pakket ekstra ind, for ikke at gøre gaven alt for gennemskuelig. Der tilbydes et udvalg af mange forskellige punge, bl.a. også punge, der er lavet af gaffatape. Der sælges også en Ezgo tegnebog, der er lavet af det meget hårdføre plastmateriale polyethylen og der er plads til en del sedler, hvis man folder dem.

En helt anden slags måde, at give pengegaver på, kan være, at modtageren først skal løse en slags gåder, før personen får pengegaven. En måde at gøre det på, er ved den såkaldte Da Vinci Enigma, der gemmer pengene væk og kun kan blive tilgængelige, hvis der tastes den rigtige 5-cifrede kode. Når denne Enigma er købt, er det derefter nemt at skabe en lille leg for modtageren, der så skal løse gåden for at få pengene. Det kunne gøres i form af en rebus fx eller lave en skattejagt, hvor modtageren skulle ud og jagte de forskellige tal til gåden.

Flere kreative pengegaver samt hvor mange penge skal man give for?

Der findes mange forskellige former for sjove kreative pengegaver. Du har måske før selv oplevet den klassiske gaffetape-kugle, der gemte en 20’er indeni til de forskellige børnefødselsdage. En anden mulighed kunne også være at fryse mønter ned i en skål med vand. Der kan også kreeres et kort eller en tegning, hvor selve pengene kan have en funktion og være en del af motivet. Andre sjove ideer er en spand med sand og mønter samt en skovl og med medfølgende instruktion, så modtageren ved, hvad der skal gøres.

Til konfirmationsgaver kan det måske nogen gange være svært med, hvor meget i pengegaver, man skal give. Det kan selvfølgelig være svært at sætte nogen eksakte tal på. Men der blev dog lavet en undersøgelse for nogen år tilbage, der viste at forældre gennemsnitligt giver for 5500 kr., bedsteforældre for 1910 kr., og venner og bekendte for 690 kr. Skulle du brænde inde med nogen kreative pengegaver, vil det være en god ide, hvis du deler dem med os, så vi kan udveksle ideer læserne imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *