Krystallysekronen er det ultimative statement

bf33

Der er mange ting som skal passes ind i et hjem, men noget som kan være svært at vælge er lamper. Det er noget som de færreste er enige om, og der er et enormt marked for belysning, som du kan vælge imellem.

For mange skal det være lamper med en særlig stil, et særligt design, en bestemt farve eller måske lamper som er skabt af en særlig designer. Der er mange valgmuligheder og mange forskellige materialer, som lamper kan laves af, hvilket gør, at det ikke altid er helt let at vælge.

Find den smukke lampe på internettet

Barokko har på deres hjemmeside flere forskellige lamper, blandt andet en krystal lysekrone som med dets design og udformning vil være en stor gevinst i dit hjem.

Deres krystal lysekrone vil pynte over spisebordet og være det naturlige fokuspunkt for stuen. Det vil selvfølgelig også være en god lyskilde til middagsselskaber, hvor du vil nyde lysekronen i fulde drag, og der vil blandt gæsterne være mange kommentarer om din lysekrone og stilen, som den bringer til dit hjem.

Der er mange som vil afstå med det samme, når de ser de mange krystaller, som skal gøres rene, men det er ikke så svært, som det ser ud. Rengøring kan gøres let med iso propylalkohol fra Matas, og nogle hvide bomuldshandsker. Dette vil sikre, at du kan holde din krystal lysekrone fri for fedtefingre og stege os. Det er dog ikke noget som skal gøres hver og hver anden dag, men blot når du føler det er tid til det.

En krystal lysekrone er for mange det perfekte til en spisestue, hvor der er højt til loftet. Her vil du kunne se den kommer til sin ret, og den vil give elegance til din stue som alle vil bemærke.

Deres krystallysekroner er alle inspireret af de klassiske lysekroner, som havde deres storhed for år tilbage blandt de bedrestillede i samfundet. De er selvfølgelig mere moderne i deres sikkerhed og i deres materialer, end de gamle som kunne være noget farlige at have i hjemmet.

Der er en historie for lysekroner og den første, som vi ved, er med på billeder er fra 1618 og det har siden været en lyskilde, som du enten har elsket eller hadet. Alle kan vi blive enige om, at de er flotte, og at de er med til at give noget stil, som er fantastisk. Lysekroner hænger hos de kongelige på mange af vores danske herregårde og med verdens ældste eksisterende kongehus, så er der jo intet forkert i at lade sig inspirere.

Den barokke stil kan være meget overvældende, men det er et statement, som viser at du tør være dig selv, men at du også er klar over, at det er en lampe, som mange vil have en bestemt mening om.

Når du først har fået bestilt din krystal lysekrone, så er der mange andre småting, som vil være med til at fuldende indtrykket. Måske mangler du noget ekstra inventar, når du skal fuldføre dit forhåbentligt snart stilfulde hjem. Det kunne eksempelvis være stole, vaser eller kander som vil være prikken over i’et. Du kan ved et klik her se deres lysekroner og finde den, som vil passe ind hos netop dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *