Sådan finder du din nye tørretumbler

bf33

Lad os sige at du skal ud at købe en ny tørretumbler. Der kan jo ske det at den gamle er gået i stykker, eller måske skal du flytte og kan ikke få den du har haft indtil nu med – eller måske synes du bare at når nu det er flyttetid må det også være tid til at skifte tørretumbleren ud. Eller det kan være at den model du har efterhånden er så gammel at selv om den godt kan tørre tøjet stadigvæk bruger den så meget strøm på det at det slet ikke kan betale sig.

Men det der med at købe en ny tørretumbler er ikke noget man bare lige sådan gør hver dag – f.eks. kommer modellerne fra Miele med en garanti der er så god at du ikke behøver tænke på at skifte den ud i de næste mange år.

Nå, men når vi nu ikke skifter så ofte, så er det ikke underligt hvis ikke lige man ved hvordan man egentlig finder en ny – man har jo ikke prøvet det før.

Sørg for at læse nogle tests

Det kan være fristende bare at gå ned i den første den bedste Punkt1 og så finde en eller anden tørretumbler som sælger siger er god eller som man selv synes er billig, og så bare købe den. Og det kan man da også godt, men man risikerer bare at snyde sig selv hvis man gør det på den måde. For der er nemlig mange andre modeller der kan være meget bedre og billigere, og når nu det er noget der skal holde i mange år kan du jo lige så godt få så meget ud af dine penge som muligt.

Det du skal gøre er derfor at gå ind på en hjemmeside med tørretumbler tests og her se hvad det er for nogle modeller der har fået flest stjerner. Du behøver ikke nødvendigvis at skulle købe den der har fået flest stjerner eller den der koster flest penge, men det kan være meget godt at vælge en af de modeller der er blevet testet sådan at man er sikker på man ikke køber katten i sækken.

Levering og installation

Der er flere ting du kan gøre med levering. Hvis du køber den i en fysisk butik og har en lidt større bil og en sækkevogn så kan du bare køre ned i butikken og købe den og så selv tage den med hjem med det samme (det kræver at det er en af de butikker der har et lager tilknyttet, det er ikke alle, så snak lige med butikken inden du kører derned). Du kan også vælge at få en fragtmand til at komme hjem med den til dig – det samme gælder i øvrigt hvis du køber den på nettet, så bliver den også leveret hjem.

Der er som regel et ekstra gebyr hvis du også skal have den op af trapperne, altså hvis du bor i en lejlighed – man kan godt forsøge sig selv, men det er meget rart bare at betale de ekstra penge og så få det gjort, for den er meget tung sådan en tørretumbler.

Installationen af en tørretumbler er heldigvis meget nem, modsat andre hårde hvidevarer som en opvaskemaskine, vaskemaskine eller ovn, og det kræver bare to ting af dig.

For det første skal du have en stikkontakt at slutte den i, men det er jo ikke så slemt. Og så skal du have et sted hvor den kan komme af med sin kondens – gerne et vindue eller sådan noget hvor den så kan komme af med al det vand der sidder i tøjet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *