3 Køkkenmaskiner Der Gør Din Sommer Lidt Nemmere

bf33

Nu er det snart sommer. Fuglene synger og blomsterne springer ud. Og her på siden vil vi gerne have at du får så god en sommer som muligt. Derfor har vi kigget i gemmerne og fundet 3 gode køkkenmaskiner frem, som hver især gør din sommer lidt sjovere, lidt nemmere og lidt mere sommerlig.

En Slow Juicer

Hvis du ikke har hørt om en slow juicer før skal du ikke blive ked af det. Det er nemlig en relativt ny opfindelse, og derfor er der ikke så mange der kender den endnu. For at forklare hvad en slow juicer kan er det nok nemmest at tænkte på følgende scenarie:
Du står op om morgenen. Går ud på terassen med et dejligt glas friskpresset juice. Du nyder det samtidig med at solen står op og fuglene synger dig godmorgen. Ahh. Så er det dejligt at være menneske.

Det lyder dejligt ikke? Og det er det også – hvis ikke det var fordi at du har brugt 10 minutter og alle dine kræfter på at tappe appelsiner til at lave en lille skallet glas juice. Men med en slow juicer kan ovenstående blive til virklighed. Den gør nemlig det at den maser frugter og grøntsager og laver dem til juice. Nemt og uden at du skal bruge kræfter på det – og så er der minimal rengøring bagefter.

En blender eller en stavblender

Sommer og smoothies hører sammen som vinter og varm kakao – det passer bare sammen. Men for at lave smoothies skal du have en god blender eller en god stavblender. Men har du det, så er smoothies et hurtigt og sundt mellemmåltid eller dessert. Bare tag noge væske (yoghurt eller mælk eller juice) og blend det sammen med hvad du lige har af frugt og frosne bær, og så har du en lækker drik. Du kan evt. putte lidt ekstra sukker i hvis du gerne vil have den mere sød, og du kan eksperimentere med hvilke frugter der skal i og mængden af isterninger for at lave lige netop den smoothie der passer dig.

En ismaskine

Hjemmelavet is smager bare bedre, og så er der noget hyggeligt ved at være sammen som familie om at lave noget. Ismaskiner koster ikke alverden, og kan gøre en sommer lige lidt sjovere. Man skal bare putte køleelementet i fryseren 24 timer inden man skal lave isen og så er man ellers klar. Bland ingredienserne sammen tryk på knappen og se hvordan maskinen laver tingene om til en lækker og velsmagende is. Det er næsten magi – men meget lækker magi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *