Brother giver dig oceaner af muligheder med en all-in-one printer

bf33

I gamle dage blev skrivebordet hurtigt fyldt med de forskellige ting der skulle til for at printe, faxe og scanne. Hver af disse apparater krævede en stor særskilt maskine. Med undtagelse af faxen er der fortsat stort behov for disse apparater. Men der findes heldigvis et råd for det overfyldte skrivebord og det er en alt-i-en maskine fra Brother.

Med en alt-i-en maskine sparer du ikke kun plads på skrivebordet. Nej. Du effektiviserer også din arbejdsgang. For førhen skulle du hvis du ville kopiere noget, først scanne det ind på computeren og så herefter printe det på printeren. Det var en langsommelig og besværlig proces sammenlignet med at det i dag er muligt at kopiere direkte fra din Brother printer, og hvis du ønsker det kan du få scannet en udgave til dig sendt og sendt via e-mail eller direkte til computeren. Så du kan scanne et dokument og dele dit med hele kontoret med et klik. 

Integrer din Brother Printer i dagligdagen 

Når du har en Brother printer får du først maksimal glæde af den når du bruger dens egenskaber. Eksempelvis tillader de fleste all-in-one printere at du tilknytter dem til dit netværk eller Wi-fi. Det betyder at du ikke forbinder den direkte med USB til ding egen computer. Du tilknytter den til hele netværket og gør det dermed muligt for alle at bruge dens egenskaber. Det giver en god fleksibilitet og samtidig øger det udnyttelsesgraden af printeren.

Husk toner til din printer

Selvom det virker ligegyldigt og trivielt så er det vigtigt at købe toner til sin printer i god tid. For det kan øge et godt arbejdsflow at løbe tør for toner. Eksempelvis kan du risikere ikke at kunne sende dine varer til dine kunder da du ikke kan printe fakturaer. Derudover kan du ikke tage print af dine bilag, du kan ikke printe ansættelseskontrakter. Du bliver meget hurtigt og effektivt hæmmet. Derfor er det tilrådeligt altid at have en backup blækpatron du kan anvende når den du har siddende i printeren løber tør. Blækpatroner kan holde sig og er ikke dyre. Så du har ingen undskyldning for ikke at have en ekstra.

Når du skal købe blækpatroner er det mange penge at spare hvis du vælger at købe dem de billigste steder. Eksempelvis er der mange penge at spare ved at købe din blækpatron hos BilligToner.dk i stedet for at købe den i dyrere specialbutikker.

De kan tilbyde både originale blækpatroner og kopi patroner. Der er fordele og ulemper ved begge dele. En af fordelene ved at vælge en kopi er at den som udgangspunkt er en smule dyrere. Derimod er du også garanteret at den er lavet til din printer og optimeret imod den. Uanset om du vælger original eller kopiblækpatron så køb den så billigt som muligt online. Foruden at spare penge, sparer du også tid, for den bliver sendt direkte til dig. Så kan det ikke blive nemmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *