Sexlegetøj kan man aldrig få for meget af

bf33

Vi lever i en verden, hvor sex er et emne, der ikke længere er tabubelagt og derfor er der flere og flere mennesker, der kommer ud af deres skal og står ved deres lyster og fantasier. Dette har medført et boom i salget af sexlegetøj i Danmark, hvor man ikke længere skal nøjes med at tage til storbyerne for at besøge sexlegetøjsbutikkerne, men i stedet kan bestille det online og få det direkte til døren.
Da der nu findes så mange forskellige muligheder på markedet, kan det være svært at vælge, hvilke typer sexlegetøj man skal købe. Der findes forskellige guides på nettet, man kan gøre brug af, hvis man er fuldstændig nybegynder og skal ud og købe sit første stykke legetøj.
Dertil kommer også guides, der beskriver, hvilke typer sexlegetøj, der passer til forskellige feticher og fantasier. Man kan altid starte med at browse lidt på de store hjemmesider for sexlegetøj og se, hvilke typer man bliver tiltrukket af.

Fleshlights – sexlegetøj til manden, der har alt

Det er ingen hemmelighed, at de fleste mænd har en større seksuel lyst end kvinder. Det er ikke længere så markant som det var før i tiden, da kvinderne nu også har fået deres egen seksuelle stemme og ikke længere er generte omkring deres lyster og behov.
Til manden, der har alt – måske bortset fra en fast partner, kan man kigge efter fleshlight produkter. Denne type sexlegetøj er ideelle som det perfekte onaniprodukt, da man som mand vil få den fulde nydelse af at penetrere en vagina.
Der findes mange forskellige fleshlights på markedet til forskellige priser. Derfor bør man som udgangspunkt altid undersøge sagen grundigt før man køber den første og bedste. Man kan med fordel købe en fleshlight, der har indbygget varmeelement, eller hvor den er nemmere at rengøre end de billigere modeller.

Spice parforholdet op med en sexgynge

Sexlegetøj handler ikke længere kun om dildoer og andre små apparater, der forsøger ens dag. I dag hører både kostumer, frækt lingeri, sexpuder og sexgynger med i kategorien af sexlegetøj. Er man sammen med en fast partner og ønsker at spice sexlivet lidt op, kan man med fordel købe en af de mange forskellige sexgynger på markedet – se dem her.
Der findes som hovedregel 3 typer af sexgynger, der hver især har forskellige monteringsmuligheder. Dørgyngen skal, som navnet antyder, hænges på en lukket dør, hvilket gør den nem og handy at tage i brug. Dog er der med denne type en vis hæmning af bevægelsesfriheden, da man har ryggen mod døren.
Den anden type sexgynger kommer med et stativ, der skal opsættes på gulvet med god plads omkring. Dette giver mere bevægelsesfrihed end dørgyngen, dog er der stadig lettere begrænsninger i forhold til at skulle finde stillinger, hvor stativet ikke er i vejen.
Den sidste og mest købte sexgynge er den type, der skal hænges i en krog i loftet. Her er der fuld bevægelsesfrihed for begge parter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *