Spar penge på dine kontorartikler

bf33

Hvad enten du driver et kontor i forbindelse med din virksomhed eller om du har et lille hjemmekontor er der helt sikkert penge at spare på den daglige drift. Det behøver ikke være hverken svært eller tidskrævende, men med få enkle ændringer kan du få forbruget ned. De gode tips kommer her:

Brug rabatkoder når du køber

Der findes efterhånden så mange forhandlere på nettet der sælger det samme, at de hele tiden laver specielle tilbud og rabatkoder for at lokke nye kunder til, i håbet om at de kunder så også vil købe der næste gang, hvor der så ikke er en rabatkode. Og det skal du udnytte. Skal du f.eks. have en ny printerpatron, så sørg for at find en Inkclub rabatkode og så hvordan din printerpatron lige pludselig bliver 10 til 20 procent billigere.

Og det er ikke kun blækpatroner du kan spare penge på. Du kan få værdikoder til stort set alle slags butikker der sælger noget på nettet, så det er bare om at lave lidt detektivarbejde inden du køber – det kan sagtens betale sig.

Print mindre

En af de største syndere når det kommer til kontorer er unødvendige prints. Bevares, nogle ting skal printes og det skal man da også have lov til, men generelt set bliver der printet alt for mange ting uden grund. Det kan være mødepapirer som folk lige så godt kunne have på iPad’en, dokumenter til et arkiv der lige så godt kunne ligge på computeren, eller bare papirer man printer fordi man synes det er ”rarere” at have dem liggende på skrivebordet frem for på computeren. Det er noget pjat, for det koster penge og det er dårligt for miljøet så det bedste sted at starte er med at stoppe med at printe.

Genbrugspapir

Selv med print kraftigt reduceret vil man stadig have en bunke med papirer der skal smides ud – både ting man selv har printet, og breve man har fået. De har papirer skal man gøre to ting med. For det første skal man lægge dem i en bunke for sig selv sådan at de kan komme i papircontaineren så de kan blive genbrugt. For det andet skal man bruge dem hvis man nu skal skrive noter eller sådan noget. Så er der jo ingen grund til at man skal tage et nyt papir eller en notesblok hvis man lige så godt kan skrive på bagsiden af at papir.

Brug mindre strøm

Strøm er også en af de helt store syndere når det kommer til forbrug, men det er heldigvis nemt at gøre noget ved. Til at starte med kan man gennemgå alle de apparater man har på kontoret og se om der er nogle af dem der er meget gamle, mere end sådan en 5 til 10 år. Er der det kan man helt sikkert opgradere dem til en ny model der bruger markant mindre strøm.

Dernæst skal man se på om man har nogle ting der står tændt som ikke behøver være det. Glemmer folk at slukke lyset på badeværelset skal man måske lave det om til automatisk lys, har man noget andet stående som folk ikke rigtig bruger alligevel kan man måske lige så godt slukke det.

Og så skal man til sidst se om man husker at slukke tingene ordentligt når man går hjem. Det vil sige slukke det på stikkontakten og ikke bare på knappen. Ellers står tingene på standby hele natten og det er der faktisk ikke rigtig nogen grund til for så bruger de bare ekstra meget strøm helt uden grund.

Det var et par gode råd til hvordan du kan spare på dit forbrug – skriv gerne hvis du selv har nogle gode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *