5 Hovedtelefoner med god lyd

bf33

Et par gode hovedtelefoner med god lyd, er en fryd for enhver musikelsker. I denne artikel vil jeg gennem få fem sikre valg, hvor lyden er i højsædet. Vi vil se på pris, kvalitet og ikke mindst, hvad der gør de enkelte hovedtelefoner specielle.

Bose QC35

Bose QC35 er et bluetooth headset lavet af det tyske mærke Bose. QC står for Quiet Comfort, der beskriver de behagelige hovedtelefoner, der har aktiv støjreducering. Det betyder, at du kan lukke støj ude fra dine omgivelser.

Bose QC-serien har længe været anerkendt som nogle af de allerbedste hovedtelefoner, når det kommer til støjreduceringen. Dertil har de en sublim lyd.

QC35 er som den første i QC serien et bluetooth headset – men kan bruges med kabel også. De kører på batteri og kan holde op til 20 timer. Et super valg til dig, der arbejder steder, hvor der ofte er støj.

Til en pris på cirka 2.600 kroner er det et godt valg til dig, der vil investere i et lækkert headset men uden at vælte budgettet.

Beats Studio Wireless

Beats Studio Wireless er en over-ear headset lavet af det populære mærke “Beats”, der for nogle år siden blev opkøbt af Apple. Mærket er startet af den legendariske producer og rapper, Dr. Dre.

Man kan få headsettet i 6 forskellige farver. Ligesom QC35 er det også trådløst og har aktiv støjreduktion. Det kan både bruges, når du hører musik – og når du blot vil lukke støj uden fra dine omgivelser.

Prisen ligger omkring 2.800 kroner og er derfor lidt dyrere end Boses korrespondent. De kan holde strøm i op til 12 timer.

Bowers & Wilkins P7

Når du ser på Bowers & Wilins P7 hovedtelefoner bliver tankerne kastet hen mod et stort kontor med flotte lædermøbler. For netop læder er det gennemgående tema ved P7, der har et super flot og stilrent design.

Headsettet kan nemt klappes sammen og tages med på farten i dets etui. P7 har fremragende lydkvalitet, der kan måle sig med et godt HiFi anlæg. Det kan kobles til iPhones og Android og er ideelt at have med på farten.

Prisen er omkring de 2.600 kroner.

Sennheiser M2

Sennheiser er det fjerde og det mest prisvenlige headset af disse fem modeller. De kommer både i en iPhone og Android model. Der er ikke den helt stoe forskel bordset fra kontrolknapperne på kablet.

De er super lette og udmærker sig med en dyb bas. Til forskel fra Beats og QC virker de kun med kabel og der er ingen aktiv støjreduktion.

Til en pris på 1.500 kroner får man utrolig god lyd for relativt få penge!

B&O BEOPLAY H8

B&O BEOPLAY H8 er luksusmodellen af de forskellige headsets. Det er lavet i klassisk flot design med store puder i læder, børstet stål og kan vælges i fire forskellige farver.

Det er første gang, at B&O laver et headset med aktiv støjreduktion, og de er sluppet utroligt godt fra det.

Til en pris på 3.300 kroner er det i den lidt høje ende, men det er jo ganske typisk for B&O.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *