Chanel er bare mere classy

bf33

Du kender det godt – du går rundt udenfor, og lige pludselig rammer den dig; en stank af kanel. Den kommer fra dig. Hvad kan du gøre ved problemet nu, og hvad kan du gøre for at forebygge, at det ikke sker igen? Køb dig en Chanel parfume.

Modehuset Chanel blev skabt tilbage i 1909 af Gabrielle Bonheur Chanel eller Coco, som hun også blev kaldt. Hun var en moderne og nytænkende pioner inden for fransk mode.
Chanel er i dag et af de mest genkendte mærker inden for luksuriøs og eksklusiv parfume til både mænd og kvinder.

Rav, læder og krydderier er bare nogle få af de noter, som Chanel har til f.eks. deres mest maskuline og velduftende parfumer til mænd. Eventyrlysten, vovet, sofistikeret, rå, forførende og maskulin er bare et par af de ting, du kan blive, hvis du vælger at købe en af Chanels uimodståelige og sensuelle dufte.
Med et par dråber af Chanels parfume til mænd på huden vil du minde mere om Hugh Jackman, end han selv gør.

Med en Chanel parfume fra Duftladen og et glimt i øjet kan du ikke gå ubemærket forbi kvinderne.

Chanel for women, do I need to say more? En af de mest ikoniske og bedst sælgende parfumer stammer da også fra Chanel. Der er selvfølgelig tale om Chanel no. 5, som blev skabt, da hun mødte den russiske parfumemager Ernest Beaux. Hun ønskede nemlig, at han skulle komponere Chanels signaturduft, som endte med at blive en dameduft, så man dufter ekstra meget af kvinde.
Har du lyst til at være anonym i byen, måske fordi du har en kæreste på og ikke vil tiltrække dig for meget opmærksomhed, men alligevel dufte godt? Eller vil du være en udfordring for de mange mænd, som kan dufte din skønhed, som Chanel parfumen er med til at booste? Så er der et utal af valgmuligheder fra Chanel. De har parfumer til stort set enhver situation, du kan komme i.

En kvinde, som ikke bruger parfume, har ingen fremtid

Dette er et citat fra Chanel grundlæggeren Coco Chanel, som arbejdede på fantastisk mode og fantastiske dufte helt indtil hendes død i 1971.

Hun mente, at enhver kvinde med respekt for sig selv, og som gerne ville videre i livet, skulle gå med parfume. En parfume, specielt en parfume fra Chanel, ville kunne redde dig fra dagligdagens skavanker og dermed gøre din fremtid endnu bedre.
Vi skal ikke sige, om hun havde ret, men man er velkommen til at prøve hendes ordsprog af. Chanel parfumerne kan købes på Duftladen.dk. Der er meget at vælge mellem – det er således helt op til dig selv, hvilken parfume du vælger.

Helt din egen stil

Du skal dog huske på, at selv om en parfume er populær, f.eks. no 5., så er det ikke ensbetydende med, at det er et must-have for dig. Der er så mange forskellige og spændende varianter af Chanel, at det ville være synd ikke at prøve nogle nye dufte af for at se, om det var noget for en selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *