En voksen i udklædning

bf33

Er du som voksen stadig ikke for gammel til udklædning og kostumefester? Eller er du måske blevet inviteret til en fest, hvor udklædning er påkrævet? Uanset hvilken situation du står i med hensyn til udklædning til voksne, så er der heldigvis et stort udvalg af muligheder. Og det er ligegyldigt, om du leder efter det sjove kostume, det lidt frække, eller måske bare et kostume, som kan få dig gennem aftenen. Det kan også være, du har lovet familiens mindste at tage med ud at fejre fastelavn i nabolaget – og gerne vil give børnene en god oplevelse ved også selv at klæde dig ud.

Der er altså noget for alle, når det kommer til voksenudklædning. For mere inspiration, så læs med her eller se mere her.

Den sjove

Som sagt, så findes der et stort udvalg af udklædning til voksne, og det er både for dem, som elsker udklædning, og dem som er knapt så begejstrede for det. For dem som ikke kan få nok, er det oplagt med et sjovt kostume. Det er selvfølgelig subjektivt, hvad der er sjovt, men ofte tager det kegler, hvis man ifører sig et kostume, som er lidt til den ekstreme side. Med ekstremt menes der, at det godt må ”gå ud over” en selv. Eksempelvis med en sumobryder-kostume, som lægger op til lidt af hvert, eller måske et bodysuit til mænd.

Uanset hvad plejer det at være en succes, hvis man gør lidt grin med sig selv. Så det kan være éns valg at tage, når man skal finde udklædningen.

 

Den frække

Et andet valg er den frække. Det er måske mest til kvinderne, men der er faktisk frække kostumer til begge køn, som viser lidt skind, hvis man har lyst til det. Således er det måske ikke til den almindelige temafest, at man skal vælge det frække kostume, men hvis det passer til arrangement, så er der massere af valg at tage.

Til pigerne er der stort udvalg. Langt de fleste udklædninger kommer også i en ”fræk” version, eksempelvis den frække kat eller den frække sygeplejerske i kort nederdel.

Til mændene er udvalget lidt mere begrænset. Brandmænd eller politimænd med bar overkrop er nok de mest oplagte, men ellers kan ethvert kostume, som man kan have bar mave i, faktisk gå. Det kræver selvfølgelig, at kvinderne synes, at man har kroppen til det.

 

Den ”voksne”

Leder du efter et mere voksent og seriøst kostume, eventuelt fordi du skal med dit barn ud og rasle, så er der også masser af idéer at hente. De nemmeste, og mest voksne, er dog typisk ret anonyme. Man skulle jo nødigt stjæle fokus fra børnene. Men et sikkert valg er at udnytte andre landes stereotyper. Eksempelvis er det nemt at optræde som tysker med lederhoser, hat med fjer og ternet skjorte. Derudover er franskmænd eller amerikanere også nemme at efterligne, uden at det nødvendigvis kræver den helt store opfindsomhed. Franskmanden har naturligvis en baguette i hånden, shorts trukket højt op og en stribet t-shirt på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *