Find godt supplement til mad og shake

bf33

Alle kender det. Det er eftermiddag og det har været en lang dag. Man fik frokost ved 12-tiden og nu er klokken 17 og aftensmaden føles fortsat lang tid væk. Man går forbi kiosker, supermarkeder og andre steder med slik og chips, og man bliver fristet. Det kan ende med at man køber noget, som man efterfølgende fortryder fordi man ved, at det er usundt. Denne situation er en helt anden hvis man sørger for at have en Twenny bar på sig. Denne bar er lavet af de samme, som står bag en Plenny shake. Hvor en Plenny shake fungerer som et alternativ til et måltid, så fungerer en Twenny bar, som et supplement til et måltid, eller eventuelt til en shake.

Mange vitaminer og mineraler med Twenny bar

Når du spiser gør du det selvfølgelig for at blive mæt. Dog er det også vigtigt at du også med den mad du spiser holder dig sund. Det kan du gøre på forskellige måde og især kan du gøre det ved at vælge nogle sunde og varierede valg. Noget af det, som mange finder stor glæde ved er Twenny bar. Der er nogle, som bruger sådan en bar, som et helt måltid, men det er dog ikke formålet. I stedet skal man se en Twenny bar, som et supplement til et måltid. Det vil sige, at man kan bruge sådan en bar som en slags dessert efter maden.

Alle kender det, at man får lyst til noget sødt umiddelbart efter maden og her kan det være meget fristende at gå over og købe noget slik. Det er dog langt fra det sundeste alternativ, og der findes mange langt sundere alternativer. Et af disse alternativer er en Twenny bar, som kan fås i mange varianter. En af de varianter man kan få er chokolade og det er en smag de fleste kan lide. Sidder man dermed og har lyst til noget chokolade kan man gøre noget andet i stedet. Man kan nemlig købe en Twenny bar med chokoladesmag, og så er det lige før, at man har noget chokolade. Dog kan man være sikker på, at det er langt sundere at få en Twenny bar da den er fuld af både vitaminer og mineraler.

En Twenny bar er meget mættende

Rigtig mange mennesker går altid rundt med en helt almindelig müslibar, som de spiser hvis de bliver sultne. Gør man det vil man dog meget hurtigt opleve, at man er sulten igen, da en müslibar blot fungerer som en slags appetitvækker. Vælger man en anden bar så som en af de mange Twenny bars, der findes, så vil man opleve, at der går længere tid før man bliver sulten igen.

Denne type bar er nemlig udviklet for, at man bliver mæt. Den er selvfølgelig også udviklet således, at man har noget lækkert og smagfuldt at spise, og det lever den også op til. Det er især for de mennesker, som har et meget travlt liv, at en bar af denne type er god at spise. Hvis man er mere sulten kan man vælge at købe en Plenny shake også og spiser man så shaken og baren på samme tid kan man være sikker på at blive mæt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *