Kom i form samt få slappet af

bf33

Mange frygter at den gode krop kræver uendelig mange timer i centeret eller på løberuten, hvilket tildeles også er rigtigt, men selvfølgelig er der tid til afslapning, hvis man griber sin træning ordentlig an. Din drømmekrop kommer selvfølgelig hurtigere, hvis du slår telt op nede i motionscenteret også træner døgnet rundt. For det første ville du nok ikke få lov og for det andet, så har du også et liv der skal passes. Dine venner, familie og eventuelle kæreste skal også plejes engang i mellem, og her kommer der ofte lidt ekstra kalorier ind, hvilket i små mængder selvfølgelig er okay, men du skal holde godt øje.

Gode tips til begynderen

Alle der starter træning bliver meget bange og skræmte, når de hører de skal tælle deres kalorier. Dette er dog ikke raketvidenskab, og alle kan gøre det i dagens Danmark. Først finder man ud af, hvor mange kalorier man kan indtage i løbet af en dag også stadig tabe sig. Dit kalorietal kan findes ved hjælp af mange apps og hjemmesider. Når du først har styr på dette, er det vigtigt, at du ikke kommer over dit samlede mål for kalorier. Spiser du eksempelvis en is, så er dine alternativer at løbe en tur, som forbrænder de kalorier du har fået ekstra. Ellers kan du vælge at spise en portion mindre aftensmad, da dette måske vil få dine kalorier til at passe. Med dette råd kan du slippe for lange løbeture og i stedet tøffe rundt i hjemmesko, da du ved du ikke når over din kaloriegrænse. Husk dog stadig at besøg dit motionscenter ofte, hvis den store mave skal skrumpe lidt hurtigere.

Løb kan være din vej frem

Det er ikke altid let at holde sig på de få kalorier, som man skal ligge på under sit vægttab. Ofte er man endt lidt over, når dagen er slut, hvilket selvfølgelig ikke er helt optimalt. De overskydende kalorier skal du have væk, fordi de skulle nødig sætte sig på sidebenene. Skal du have forbrændt nogle kalorier hurtigt, er løb en effektiv mulighed. Overvej at løbe i et lidt udfordrende terræn, da bakker osv. kan have god indvirkning på dit antal af forbrændte kalorier. Trail running er specielt blevet populært i nyere tid, hvilket skyldes, at folk har fået øjnene op for den sunde løbeform. Få købt nogle lækre trail running sko, som du kan hoppe i, når kalorierne overstiger dit mål. Der er ingen let vej til drømmekroppen, men hvis du tæller dine kalorier, går i motionscenter, og ellers løber når du ligger for højt i kalorier, så er du rigtig godt på vej. Det kan lyde uoverskueligt, og den nye håbefulde motionist kan hurtigt få lyst til at afbestille sit medlemskort, men frygt ej. Når man først kommer ind i rutinen, er det lige til, og du vil hurtigt have været gennem alle produkter på din app, hvilket betyder, at når du skal skrive dine madvarer ind samt deres kalorier, så tager det ingen tid, og det vil ikke have nogen synderlig betydning på din dagligdag tidsmæssigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *