Peter blev et helt nyt menneske med lån

bf33

En dag valgte Peter at tage et lån. Han gjorde det efter mange overvejelser. Han havde i mange timer lyttet på sin mors og fars taler om, hvorfor han ikke skulle gøre det. Men han tænke ved sig selv: ”Hvorfor skal de bestemme over mig? Jeg er fyldt 25 år nu, så jeg kan sagtens tage vare på mig selv. De skal ikke stoppe mig i dette.” Dette blev begyndelsen på et helt anderledes liv for Peter.

Peter tog sit første kviklån

Endelig nåede Peter frem til den beslutning, at han ville springe ud i et lån. Mange af hans venner havde snakket om de såkaldte kviklån. I virkeligheden vidste han slet ikke hvad det var. Det fandt han faktisk en smule pinligt, nu hvor mange af hans venner var begyndt at gøre brug af kviklån. Derfor begyndte han at undersøge det. Han fandt ud af, at han næsten kunne låne lige så mange penge, som han ønskede. Endelig kunne Peter komme på den rejse, han altid havde drømt. Ved hjælp af et kviklån kunne han endelig komme til Australien. Den drøm havde aldrig nogensinde været mulig før. Han takkede mange gange de låneudbydere for, at de gjorde hans drøm mulig. Peter vidste med sig selv, at dette lån kunne blive starten på noget helt nyt for ham.

Peter kunne slet ikke sætte sig ind i, hvorfor hans forældre havde forbudt ham at tage et kviklån. Han vidste jo, at de havde gjort det samme, dengang de skulle have en ny bil. I virkeligheden var det lidt dobbeltmoralsk af dem, at de ikke hav ham lov til det lån. De skulle i hvert fald aldrig nogensinde nævne det overfor ham igen, at han var dum, fordi han tog det lån. Peter kunne på ingen måde se noget dumt i at udleve sin drøm. Om det så kom til at koste ham nogle gysser.

SMS lån blev mange gange Peters redning 

Peter valgte at tage et kviklån og tage til Australien. Det var den bedste beslutning, han nogensinde havde taget.

Peter havde dog ikke formået at finde sig et job nede i Australien i begyndelsen. Derfor oplevede han et par gange, at han måtte låne flere penge. Han begyndte dog at finde det en smule besværligt, at han skulle ind på computeren for et kviklån hver gang. Nogle gange var det ikke så praktisk. Nogle af hans nye venner fortalte ham så om SMS lån. Dette gjorde hele hans liv meget lettere. Ofte manglede han ikke ret mange penge, så her var SMS lån meget oplagt. Det var helt sikkert et godt valg for ham.

Peter har i dag et arbejde i Australien og har betalt alt sin gæld af. Han fik lov til at udleve sin drøm, fordi han kunne tage et lille forskud på sine kommende penge. Det var det hele værd, siger Peter.

Morale: Tag et lån, hvis der virkelig er noget, du drømmer om. Du vil ikke fortryde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *