Skift løbebåndet ud med skovbunden

bf33

Interessen for trailløb er kun opadgående. Fitnesscentrenes løbebånd, som ellers har været det store hit i mange år, bliver efterhånden pustet kraftigere og kraftigere i nakken af deres ellers gamle og velkendte konkurrent, naturen. Til fordel for den tætte luft fitnesscenteret byder på er det som om den danske naturs friske luft er ved at fange folks interesse igen og det kan ses i de danske skove. Har du også lyst til at prøve løb på en ny, sjovere og mere varierende måde. Hop med på bølgen og prøv trailløb.

Få fat i det nødvendige udstyr

Alt du behøver for at komme i gang med trailløbet er et par nye sko. Og her taler vi ikke bare om almindelige løbesko som dem du bruger i fitnesscenteret. Naturen kan i al sin skønhed også til tider vise tænder og være barsk. Derfor vil det i den grad lønne sig at investere i et par trailsko til for det første til at have et ordentlig greb i underlaget men for det andet også til at beskytte dine fødder. Det kan være, du har et par gamle vandre sko liggende et sted i kælderen. Trailsko er mere velegnede til formålet end dine gamle vandresko, men du kan sagtens starte ud i det små og prøve det af i dine vandresko, hvis du skulle have sådanne liggende. Hvis du ingen af delene har og dermed alligevel skal ud og investere i nyt, vil vi dog klart slå et slag for trailskoen som den bedste til formålet. Det er ikke uden grund, at der er lavet en sko specifikt til formålet.

 

Nyd naturen alene eller med en løbemakker

Når du har fået fat i dine trailsko eller gravet dine vandresko frem fra gemmerne er det blot at bevæge dig ud i de danske skove og få skudt gang i din nye hobby. Er du typen der nyder at løbe alene eller sammen med en god ven, søster eller kæreste? Det er op til dig hvordan du foretrækker at gribe denne nye hobby an. Det kan nogle gange være rart at have faste aftaler med en løbemakker, for rent faktisk at få det gjort. Det kender du måske også, hvis du tidligere har trænet i fitnesscentre. Nogle dage kræver det bare en fast aftale at få bevæget sig op fra sin lune, bløde plads i sofaen efter en lang dag på jobbet og afsted igen. Ud over fordelen i at man bliver ”tvunget” afsted har du med en løbemakker også en at dele de til tider sjove oplevelser, som trailløb kan byde på. Men er du mere typen, der kan lide at dyrke motion for dig selv kan trailløb alene bestemt også have dine fordele. Her er det kun dig og naturen og du kan tage tingene i dit eget tempo.

Hvordan du vælger at gøre det står frit for. Vi ses i de danske skove i vandresko eller trailsko, med løbemakker eller alene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *