Tag på en topmoderne fisketur, og kom væk fra hverdagens stress

bf33

Til daglig går dagen ofte ud på arbejde, huslige pligter, børnepasning og mange andre ansvarsbevidste pligter. Det er derfor ikke altid lige, at du som mand har tid til dig selv, hvilket kan være ende med at blive en utrolig stressende hverdag. Det er derfor vigtigt, at du også husker at bruge tid på dig selv. I denne artikel kan du læse mere omkring topmoderne fiskeri, hvilket måske kan inspirere dig til at bruge netop fiskeri som din miniferie fra en stressede hverdag.

En fisketur kan sagtens være præget af moderne elektronik

I gammel tid gik fiskeri blot ud på at finde bredden eller sejle ud på en sø, og så bare kaste linen i vandet, og håbe på det bedste. I dag findes der udstyr, der er langt mere avanceret end det. Her kan bl.a. nævnes en Fishfinder, der er et kugleformet elektronisk apparat, der via sonar kan give et undervandskort direkte på din telefon. På dette kort kan du se informationer omkring undervandsstrukturen, søens dybde, vandets temperatur, plantage og bundkontur samt selvfølgelig det vigtigste – fiskenes placeringer. Apparatet fås i tre modeller nemlig Fishfinder Sonar Pro+, Fishfinder Sonar Pro og Fish Finder Sonar 3.0, der alle kan måle helt ned til 260 fods dybe, svarende til 80 meter ned i vandet. Så tag styringen over din egen fisketur med den geniale Fishfinder, og så kan du fiske med teknik i stedet for tilfældighed.

Det er selvfølgelig nødvendigt med andet godt grej

Om du så havde den allerbedste undervands sonar på markedet, så ville den ikke gøre dig meget gavn, uden det rigtige fiskegrej eller fiskede under de rette omstændigheder. Her er der fx tale om, at du har brug for en solid og stærk fiskestang, noget ordentlig line, en form for blink, flod eller lignende, og ikke mindst nogle kroge. Fisker du i de mørke morgentimer, har du endvidere brug for en form for pandelampe, og hvis du har planer om et længerevarende ophold væk fra den stressede hverdag, kan det uden tvivl anbefales at skaffe et godt telt, frem for billige modeller i de danske discount butikker. Hos Outdoorliving finder du rigtig godt campingudstyr, samt en smule fiskeudstyr, så du kan komme i gang med at leve livet i naturen. Skal du alene på fisketuren, har du nok ikke brug for meget mere end et tomandstelt, men hvis i skal flere mand afsted, så kan det være en fordel at vælge et 4-mands telt eller 6-mandstelt, også selvom i måske kun skal 3 mand afsted. De ekstra kabiner er nemlig gode til at opbevare alt jeres fiskeudstyr.

Nyd din miniferie mens du er på fisketur.

Når du er ude i naturen, er det med at nyde det. Før du ved af det, finder du dig selv tilbage i den stressende hverdag, hvor det hele omhandler hverdagens pligter igen. Og det er umiddelbart rigtig let at nyde en fisketur, såfremt man ikke bliver irriteret af insekter. Når man sover i telt, vil fluer og andre så insekter nemlig rigtig gerne med ind i teltets lune, hvilket kan være meget irriterende. Problemet klares heldigvis let med en fluesmækker, og så er der vidst ikke andet at gøre end at sige god fisketur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *